”You gotta have faith”

Idag hade jag officiellt min allra sista jobbdag på H&M. Nej, jag har inte fått sparken eller något sådant drastiskt, orsaken är nog mycket enklare och mindre dramatisk; i och med förnyandet av kontrakten efter att säsongsarbeteskontraktet löpt 15.1 hade de inte tillräckligt med timmar att erbjuda mig för att jag skulle vara nöjd.  Självklart var jag ledsen vid beskedet till en början, jag kände att så mycket skulle förändras, Elmers dagis, min vardag, våra rutiner, men efter 2 timmars tänkande (och bölande) på mattan här hemma ”drog jag upp snåre” (som vi säger här) och tog ett beslut: Jag tackade helt enkelt nej.

Så just nu är framtiden lite oklar, men jag hör till kategorin av människor som tror att saker händer av en orsak, att det blir som det är tänkt att bli, och att något bättre lämpat för mig väntar runt hörnet. Kommer sakna kollegorna massvis, de var en stor anledning till att jag njöt till 110% varje jobbdag, men sannolikt är, att jag får träffa dem ganska ofta i framtiden också. Det blir nog bra! Berättar såklart mer när jag vet mer.

Det stora frågetecknet är ju såklart nu hur vi gör med Elmers dagisvård, han njuter verkligen av att vara på dagis, han är ett tvättäkta exempel på ett barn som trivs där. Men svaret på det kommer troligen den här veckan det också.

15909690_10154347295148121_145149841_n

Min stora, lilla dagispojke.

Det förflutna känner jag ingen bitterhet över, och när det kommer till hur framtiden ser ut har jag full tillit på att det blir på bästa sätt. Jag håller er uppdaterade.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s