Små betraktelser, vecka 16.

Det sa bara ”poff”, så var magen plötsligt där! Det gick över en natt! 

Har lyckats konsumera 3 isglassar på 1,5h. För det får jag väl? 

Äter hela tiden. Kom på mig själv med att fundera på om nästa måltid skulle bli granola med yoghurt eller ett äpple, när jag låg på soffan, fortfarande i matkoma efter lasagnetten vi ätit. 

Konstant kissnödig, bannas över blåsan nattetid när jag skyndat in på toaletten för att kissa ut typ 3 teskedar. Hello?! 

Redan förra veckan kände jag något som kunde tolkas som rörelser där inne, nu är jag säker på att det är lillpricken där inne som börjat göra sig till känna. Mysigt! 

Inhandlat 3 par nya preggo byxor! Aaah, den lyckan är total! Finns inget härligare än känslan att vakna på morgonen och veta att du har andra alternativ än mjukisbyxor till dendär skjortan du så gärna vill bära någon månad till. 

Elmer har börjat uppmärksamma magen, ibland när jag sitter i soffan kommer han och drar upp tröjan och sätter handen på magen och säger ”aaaaj” eller ”beibi”. Inte för att jag tror han förstår, men det är ju så gulligt!! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s