Ge mig lite februari-inspis, tack!

Hade plitat ner ett samarbetsinlägg, men fick till min stora fasa inse att jag inte får in några bilder på datorn med minneskortet jag använt mig av. Det är bara vitt och blankt i rutan med datorn reagerar inte alls på kortet. Så ni får hålla er en stund ännu.
Det är nämligen så att mitt hår fått sig en minst sagt total makeover, och jag är så sjutusans nöjd så jag skulle såklart bara vilja visa er… Men snart!

Idag har min produktivitetsnivå varit relativt låg. Inspirationen fanns igår, men idag tycktes både den och motivationen ha tagit semester. Golvet fick jag tvättat, vilket minsann var på tiden, och nu njuter jag av ett någotsånär rent vardagsrum och kök. Bilden nedan är dock från ännu lyckligare tider då jag verkligen hade storstädat (once a year, typ), men typ såhär ser det ut i vardagsrummet ikväll, i morgon bitti när Elmer vaknat lär det ändra, men det är bara Tony som får dras med det eftersom jag har jobb mellan 9-15:30.

I övrigt då? Är så uselt trött just nu, dumma hemoglobin, så jag sover mest då dendär lilla överloppstiden finns. Tänker ge sängen en chans nu också, då chansen är väldigt stor att jag lyckas med att uppfylla dess purpose, blir en framgångsrik dag då med andra ord!

Hörni snälla, ge mig lite inspiration på inlägg, vill skriva massor men såhär det nya året till ära skulle jag gärna höra lite vad ni vill läsa om, eller om ni har några frågor jag kunde svara på!

Ha det så bra!

16357351_10154419606133121_656662549_o.jpg

2 reaktioner till “Ge mig lite februari-inspis, tack!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s