Brunch på första April

***Inlägget ett kommersiellt samarbete med Ludwig Steakhouse och Stadshotellet i Jakobstad.***

(Igår hade jag tänkt tipsa er om vad ni kunde göra en solig lördagsförmiddag som denna, men så hände det fruktansvärda i Stockholm, och det blev en bloggfri dag.)

Förra lördagen, när vädret verkligen spelade Österbotten ett aprilskämt genom att täcka marken med snö, traskade jag iväg med kameran över axeln till Stadshotellet i Jakobstad. Hade lyxen att få bli bjuden till invigningen av deras nya brunchkoncept som äger rum varje lördag mellan 11-14.

Vackra Matilda tog emot mig med sitt bländande leende och hänvisade mig till ett mysigt bord där mina bloggkollegor redan bänkat sig. Mina bordskamrater var inga mindre än Christina, Jannike, Cindy och Carola.

IMG_6665.jpg

Strax efter att jag intagit min plats var det dags att inspekterade brunchen, som vi alla såklart var väldigt nyfikna på. Och OM den var riklig? Där fanns allt från shotglas med smoothies, nybakat bröd, croissanter med nutella, fruktfat, kakor och andra godsaker, scrambled eggs, köttbullar, korv och MASSOR med annat gott. Där fanns även en mekanisk juicepress där du kunde pressa din egen apelsinjuice. Det svåraste var att planera så att så mycket som möjligt skulle få plats i magen. Verkligen värd sina 13,90€!

IMG_6655IMG_6659

Inser nu såhär i efterhand att jag mest fotat allt som var sött, måste ha haft ett extremt sötsug den dagen, eller så blev jag helt utom mig när jag insåg att där fanns NUTELLA!

IMG_6657

Allt smakade ljuvligt och sällskapet var fint! 🙂 Fick även chansen att mysa med Cindys lilla C en stund så länge hans mamma drack sitt kaffe.

Matilda berättade även att de kommer ha bastuyoga innan själva brunchen, och jag tyckte det lät som ett fantastiskt koncept och definitivt något jag kommer dra med mina föräldrar på någon lördag, det lär fungera för gravida också eftersom själva instruktören Jessica ännu bastuyogade två veckor innan förlossningen, enligt Matilda.. 😉

IMG_6661

Tack så mycket för en supertrevlig och GOD brunch, vi kommer absolut igen!

2 reaktioner till “Brunch på första April

  1. Tack själv! Det var så roligt att träffas, har kikat in på din blogg nu i efterhand några gånger.. Om än jag inte riktigt kan relatera till allt du skriver så är det ändå väldigt intressant. 🙂 Hoppas du får en bra start på nya veckan!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s