”Aldrig rosa!”

Ni vet domdär orden man som nybliven förälder allt som oftast fått äta upp. Orden ”aldrig rosa” är ord jag tuggat ner som hubbabubba idag. Hämtade nämligen ut några lådor från Jollyroom idag innehållande bland annat produkter jag fått i samarbete med dem, och som ska användas för att inreda och underlätta i lilla M’s babyrum.

Vägg i vägg med Elmers rum ligger nämligen kontoret, mitt kalklitirmålade rosa kontor som mest blivit använt som ett rum dit man snabbt tryckt in saker man vill få ur vägen när gäster är påväg, vilket resulterat i att man inte ens sluppit in dit. Förra veckan tog jag dock itu med rensningen av det rummet, och sakta men säkert, och i takt med hur jag orkar, så blir det nog ett rum av det hela snart. Tanken är att mitt skrivbord får stå kvar, men dit kommer också skötbord och annat som kommer skvallra om att rummet snart kommer bebos av en liten tjej. Nedan ser ni ett litet urval som kom med dagens leverans! Och ja, jag är plötsligt alldeles nerkärad i rosa!

IMG_6672
Kanske inte den där knalliga varianten, utan dendär dämpade rosa färgen som går lite mot nude och persika. Tänker mig att rummet kommer få gå i rosa, guld, vitt och så lite marinblå inslag på det, för att bryta av det sockersöta. När jag var liten hatade jag rosa, det skulle vara grönt! Och jag har ju konstaterat att chansen är rätt stor att det blir en till liten pojkflicka. Men så länge jag ännu får bestämma så får det bli rosa!

IMG_6670

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s