När jag var liten hade jag ett rosa rum…

***Inlägget i samarbete med Jollyroom***

När vi flyttade hit jobbade jag väldigt intensivt med mitt eget företag, så pass att jag kände att jag behövde ett alldeles eget kontor tänkt för inspiration, och det skulle få vara min tillflyktsplats när jag behövde göra mina måsten. Vi målade rummet med kalklitir, i en vacker rosa färg som ändrar nyans beroende på ljuset.
Någon tillflyktsplats blev det dock inte, iallafall inte för min del, däremot för alla extra grejor som snabbt behövde städas undan, i flera månader har man knappt sett golvet här… tills för någon vecka sedan, då min mor var här och hjälpte mig komma igång med rensningen. Nu står jag här då, i ett, kanske inte helt färdigt rum, men i ett rum som kastat mig tillbaka 20 år i tiden…

Skärmavbild 2017-04-28 kl. 13.22.25
Denna bild tog jag igår kväll, när jag kände mig klar, klädställningen i spegeln fick flytta ut också, så nu är det mycket lugnare där. Bilden är från min instagram, där är jag alltid mer aktiv när inspirationen på bloggen tryter, så välkomna att följa med!

IMG_6728
De vackra lådorna kommer från Alice & Fox, älskar gulddetaljerna och de passade verkligen perfekt med väggen. Dessa har jag fyllt med små strumpor, bomullsmössor och dregellappar. Vacker och praktisk förvaring i ett!

IMG_6729
Hyllorna föll jag för direkt! Även de från Alice & Fox. Det blev ett riktigt A&F-samarbete denna gång – så många praktiska saker som inspirerar till både lek och är vackra att vila ögat på. Helt klart ett av mina favoritmärken!
IMG_6730
Ljusslingan går på batterier, vilket är skönt för den är så lätt att flytta runt, och nojig som jag är behöver jag inte fundera på att den ska överhettas.. Här hittar ni flera alternativ på effektbelysning. Slingan gifte sig så fint med spegeln och tyllpompomsen, som ni hittar här. (ej samarbete)

IMG_6733
Lekmattan kommer helt klart synas på många bilder framöver. Minns ännu tiden då Elmer var så liten och orörlig att vi hade ett täcke över vardagsrumsgolvet, varken vackert eller särskilt praktiskt, då lakanet sög åt sig smuts och damm. Denna fina är dessutom på REA nu, så det lönar sig att passa på! 🙂

IMG_6734
Söta lilla Elphee från Jollyroom och märket Done by Deer (ej samarbete).

IMG_6738
Hyllorna lär ju få mer liv allteftersom en liten tjej växer upp i rummet. Tillsvidare får jag stå för pyntandet. Men att döma av aktiviteten i magen, så har vi en bestämd liten flicka på kommande…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s