Post som verkligen piggar upp

Ända sedan min barndomsvän Emma kom över på besök från Sverige och hade med sig en svart burk med en väldoftande, krämig body lotion (detta var säkert för över 10-12 år sedan) så har ett av mina absoluta favoritmärken, när det kommer till lite annorlunda produkter, varit och förblivit Lush.

Måndagen denna vecka startade med en efterlängtad frukost på Kulma med min vän Jenna, och min kusin Sandra. Det var så mysigt och trots att alla tre var sådär lagom sömndruckna, och satt och gäspade stup i kvarten, så satt vi där över 3 timmar och pratade på. Mitt i allt pladder får jag ett sms om att jag har ett paket att hämta ut på posten från just Lush. Lycka!

Detta är alltså ett pressutskick, så jag väljer själv om jag vill skriva om produkterna, men jag tänkte att jag kunde nämna några produkterna jag testat hittills och som jag fallit pladask för!

IMG_6707IMG_6719
I lådan fanns en ansikts- och kroppsmask, tandkrämstabletter, hårmask, bodyscrub, massagebit, en hand- och bodylotion, och badbomben Amor som jag tidigare skrev om.
Många av produkterna är handgjorda i England och det som är så roligt med Lushprodukterna är att de har klistermärken på sig med namn och en tecknad bild av personen som tillverkat produkten. Ännu en sak som gör Lush så älskvärd är faktumet att de kämpar för djurens rättigheter och stöder regelbundet olika sådana projekt, produkterna är inte testade på djur, de innehåller naturliga råvaror och de flesta produkterna passar för veganer. På deras hemsida står det omsorgsfullt om varje produkt och en hel del om vad det är som är så bra med huvudingredienserna på produkten i fråga, de produkter som är naturliga står dessutom med grön text så det är lätt att hänga med.

Buffy, som är lite som en bodylotion och scrub i en och samma produkt imponerade verkligen på mig. Den var behaglig att stryka över uppvärmd hud och tog effektivt bort död hud tack vare bl.a. krossad mandel och ris. Shea- och kakaosmöret gjorde att huden var mjuk och len fortfarande när jag vaknade nästa morgon. Denna är helt och hållet vegansk. På bilderna även Dream Cream, som är otroligt återfuktande för hela kroppen, och badbomben Amor. Amor hittade jag inte på hemsidan nu, kan hända den är slut, men här hittar ni andra läckra badbomber.

Fråga gärna om ni undrar över någon särskild produkt! Har testat produkter ur de flesta kategorier, förutom sminket, är så nöjd med det smink jag har redan… 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s