Fredagsfeelis, Plasto och krämpor

I morse vaknade jag mer utvilad än på vad som känns som flera månader. Tanken var att Tony, som är hemma efter 5 dagars golfresa i Tjeckien skulle skjutsa Elmer till dagis samtidigt som han åkte till jobbet, så att jag skulle få sova ut för en gångs skull, men när jag vaknade klockan 6 trodde jag att klockan var 8 och jag kände nästan att vi skulle skippa dagis helt och hållet idag. Elmer hade huruvida andra planer och pratade om ”kaagi” från att han vaknade, dessutom visste jag att den där vilan skulle betala tillbaka i helg – mycket roligare med en pigg mamma än en trött en, för omväxlings skull.

Myrkrypningarna och benkramperna, som jag också hade i slutet av förra graviditeten har börjat göra sig påminda, och med handen på hjärtat tycker jag att dessa är de absolut värsta graviditetskrämporna man kan ha! Ingenting känns roligt, eftersom du vet att så fort du sätter dig eller lägger dig ner så börjar det krypa och dra i musklerna i benen, och det är så otroligt obehagligt att det går inte att tänka på annat! Natten då Tony kom hem sov jag två timmar, och när klockan var halv 2 låg jag redan och väntade på att det skulle bli morgon! Inatt däremot, sov vi alla fyra helt fantastiskt, jag har inte vaknat en endaste gång innan klockan halv 6, då Elmer tyckte att han villa komma mellan oss i stället.
Helt sjukt! Inte ens ett toalettbesök har jag gjort!

Igår, när Tony kom hem från jobbet åt vi först hemmagjorda köttbullar innan jag och Rosa vaggade iväg mot Citymarket. Körde två flugor i en smäll, hon fick sin promenad, och så mötte Tony och Elmer oss när vi väl var framme. Rosa fick vänta i bilen så länge vi gick in för att köpa en ny lastbil åt Elmer, då hans förra gått sönder. Alla som känner Elmer vet att typ det bästa man kan köpa åt honom är någon typ av fordon, gärna modell större så han kan springa omkring och skjuta det framför sig. Det här med att handla med barn är inte alltid särskilt skoj, men när man gör det på deras villkor, utan någon stress, då är det hur roligt som helst! Elmer fann fort bilkärran han åkte i rätt tråkig och hittade i stället en liten vagn, varpå han gjorde shoppingvagnsdebut. Det var helfestligt, tyckte han! Tony ska bygga en sandlåda vid något skede då Elmer så gott som bor i sandlådan när han är på dagis, så vi passade på att inhandla lite spadar och hinkar samtidigt, dessutom hade de alla normalprissatta skor på -30% med Plussakortet, så det blev ett par välbehövda sommarsandaler åt Elmer också.

18222375_10154706210868458_3206217581176223844_n.jpg

En reaktion till “Fredagsfeelis, Plasto och krämpor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s