Sommarminnen 2016

Idag har man lovat +15 grader här i Österbotten. Fullt så varmt betvivlar jag att det blir, men vem bryr sig, det är plusgrader, maj är här och vi går mot sommaren. Det är nu vi ska börja njuta, inte när första sommardagen kommer. Satt och tittade igenom bilder från förra sommaren och fick dra på smilbanden många gånger. Elmer var så liten då, det var tunga tider då han skulle vara överallt och ingenstans, allt skulle utforskas och stoppas i munnen och man höll på att bli lite småtokig, samtidigt var de en alldeles underbar tid då han lärde sig så mycket nytt och man riktigt såg världen genom hans ögon. Nedan kommer ett litet bildregn, tror dom blir större om man klickar på dem.. 🙂

Sommaren då Elmer lärde sig gå, Pieksämäkilägret bara han och jag och en hel massa människor som var så snälla och hjälpsamma – 100 poäng! Midsommar med SUP-brädor och trevliga Jarospelare som fick ta del av den, en förvånansvärt varm midsommar för en gångs skull. Min födelsedag och finbesök av mamma och Jenna, och det runda, gula bordet som bodde här inne en stund, och en överraskning i form av ett brev från Linnéa, där hon berättade att vi skulle ut på äventyr (vilket visade sig vara en weekendresa till Umeå för henne och mig). Joggingturer med cykelvagnen från North som jag fick i ett samarbete med Jollyroom (på rea nu!). Mysiga stunder på våffelcafét här i stan som har sommaröppet, i regel oftast med Jenna eller Linnéa, och Elmer såklart 🙂 Mys med gubben, tidigare sommarmorgnar och sena, ljusa kvällar. Fy så jag älskar den finska sommaren! Jag har en känsla av att denna blir ännu bättre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s