Välkommen sommar, med sol och regn

Hettan har ju ingen missat – vilken lycka för så många, även för oss på Rasmusbacken. Hade ingenting emot vädret som det var, förutom några dagar förra veckan, då hade jag nog nästan börjat ge upp hoppet om sommarvärme. Men ack så härlig den är, sommaren. 

Elmer badar/duschar minst en gång om dagen sen sandlådan blev introducerad, och nu med den värmande solen har vi låtit honom kladda på med sand och vatten så mycket han bara vill, och sanden har letat sig in överallt. Han tycker dessutom det är helfestligt att stoppa leran i munnen,  så blöjinnehållet är något grynigare än vanligt det också..😅 

I morse var jag på frukost till Café Kulma här i stan tillsammans med min fina Linnéa. Det är så skönt att få träffas bara på två ibland, och det blev en perfekt start på dagen!


När Elmer sov tupplur idag konstaterade jag att det inte fanns krafter till något annat än viloläge, så det blev en dejt med Jo Nesbø i form av ljudbok ute i solstolen som fina mamma köpte åt mig igår. Perfekt med solstol då det är tungt att sitta normalt. Låg en timme och bara njöt och trots att jag nog slopat tanken på att sola magen i sommar kunde jag inget annat än att dra upp linnet. I morgon har dom lovat varmt men lite regnigt och regnar det så lovar jag att jag står där och dansar i sommarregnet – eller snarare guppar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s