En exemplarisk höstdag

*Inlägget innehåller reklam.*

En av de skönare höstdagarna hittills lider mot sitt slut. Tur är nu det, för jag har sovit ynka 2 timmar inatt. Det här med att vaka hör inte till favoritsysslorna och hela kroppen känns som om den körts några varv genom en köttkvarn. Kan finna mig i det faktum att vår två månader gamla, hittills exemplariska nattsovare kan få för sig att visa sig på styva linan, men att vår nästan tvååring börjar vakna mellan 4 och 5 på morgonen igen, det är ett bakslag jag helst hade sluppit. Han var ju liksom vårt safe card.

Hursomhelst, Tony har kvällsvecka denna vecka och det betyder att jag är ensam med barnen från 15 framåt. Jag var mitt inne i en kamp med Elmer om huruvida byxor behövdes när man skulle ut eller ej, när min farmor kikar in som en räddare i nöden. Gladeligen tog hon båda barnen med sig för en promenad, varpå jag själv fick 40 minuter värdefull tid att komma på rätt köl igen.

Gick sen ut för att möta dem och samtidigt ta Rosa på ett varv runt kvarteret. Passade på att knäppa några bilder på Elmer och nya vagnen. Här ser ni den i monoläge. Gillar hur högt upp Miriam kommer i det här läget. 😊 Är så otroligt nöjd med den här vagnen!

Bäddat med Nordlys Light Mini åkpåse, hittas till pangpris på Jollyroom!

Ni hittar vagnen på Jollyroom, modellen heter Petit Cherie Excellence double 2017 och finns i tre olika färger.

IMG_7791

Vad har ni gjort en vacker dag som denna?

En reaktion till “En exemplarisk höstdag

  1. Hej!
    Jag har funderat på att köpa denna syskonvagn och har nu några funderingar.. Går det att ha både liggdelen och sittdelen i fullt liggläge på samma gång? Och hur känns liggdelen för ett spädbarn? Tillräckligt ombonad och stabil?
    Tack på förhand! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s