Höstens charm

Det är något med hösten som gör mig så lugn, samtidigt som jag blir fylld av ny energi och inspiration!

Antar att det är för att den är så kravlös, hösten. Ingen förväntar sig något av den utan man tar det som det den är, höst. Om våren undrar vi ständigt varför snön aldrig kan smälta, och varför det inte ännu är varmt. Om sommaren tänker man bara på att dendär varma veckan måste komma när man har semester, och vi stressar över att dendär värmen aldrig kommer. Och om vintern så kan det aldrig börja snöa när man nu ändå dragit fram vinterjackan.

Men häst, aaah höst. Den bara är.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s