Djupa andetag

Sen Miriam kom märker jag hur många tidigare prioriteringar fått smälta bort. Sånt jag förr kände att jag behövde göra för att få sinnesfrid; fixa håret en smula, sminka mig, duscha, städa osv, har fått ge vika för viktigare saker – barnen, och att kanske själv lyckas äta någon gång under dagen. Numera är jag nöjd om jag lyckats borsta håret och tänderna, samt tvätta ansiktet och återfukta lite.

Så när man en helt vanlig dag, när Tony är på jobbet, får gå ut på en skön höstpromenad med hunden och det mindre krävande barnet (Miriam, alla gånger), och med orden i ryggen ”ta din tid”.

Ni som vet, ni vet.

Ibland måste man bara släppa all otvättad tvätt, kapitulera inför diskberget, och acceptera dammråttorna som tillfälliga husdjur, och gå ut.

Och andas.

2 reaktioner till “Djupa andetag

 1. Hej!
  Nu tänkte jag ställa en fråga som inte har med inlägget att göra, men jag har funderat på att köpa syskonvagnen som skymtar även i detta inlägg och har nu några frågor.. Går det att ha både liggdelen och sittdelen i fullt liggläge på samma gång? Och hur känns liggdelen för ett spädbarn? Tillräckligt ombonad och stabil?
  Tack på förhand! 🙂

  Gilla

  1. Hej! Förlåt för sent svar! Jodå, ligg- och sittdelen kan du ha i fullt liggläge. 😊 Angående liggdelsläget tycker jag den är förvånansvärt mysig för att vara en 2-in-1. Den är något smalare och grundare än den vi har till vår andra vagn, men den är lång och Miriam sover suveränt i den. Det jag kan sakna är någon form av ”skydd” eller lock som skulle stänga in värmen lite, men har löst det med en lite tjockare filt under kallare dagar. 😊

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s