Innan jag dör,

Gjorde Sevendays bucketlist.

 • Hit vill jag resa:
  Destinationerna är många, men jag skulle vilja uppleva Japan eftersom jag alltid haft en förkärlek till allt som kommer därifrån; kulturen, anime, hundraserna, språket, allt! Nya Zeeland, dels för att jag vet hur mycket Tony skulle vilja dit, dels för min egen del, att få uppleva grönskan och naturlivet, och Tanzania, där min pappa vuxit upp.
 • Det här vill jag äta: Äkta sushi, glass på Sicilien och få uppleva en fullfjädrad tapasbjudning i Spanien.
 • En artist jag vill se live: Ojoj, även om jag bara sett Backstreet Boys live när jag var liten och mamma och pappa tog med oss till Hartwall Arena så finns det definitivt några som sitter på min lista över de jag måste se om de kommer till Finland/Sverige: Imagine Dragons (som jag missat två gånger redan på grund av barnafödande), Coldplay, U2 och Phil Collins!
 • Det här vill jag uppleva: Barnbarn.
 • Ett språk jag vill lära mig: Italienska, sen japanska.
 • En sport jag vill prova på: Ridning! Har alltid velat kunna rida. Behöver kunna veta hur jag ska göra om jag plötsligt skulle transporteras tillbaka till tiden då hästar var enda färdmedlet. Och hästar är så oerhört vackra, kloka djur.
 • Här vill jag bo: Jag skulle vilja bo utomlands ett-två år med familjen, typ i Thailand, för att få perspektiv. På långsikt skulle jag vilja bo på landet, i Rödsö eller Larsmo t.ex. Med en stooor öppen gårdsplan uppe på en kulle.
 • Den här boken vill jag läsa: Just nu lyssnar jag mest på ljudböcker, älskar kriminalromaner och deckare. Skulle vilja orka mig igenom Game of Thrones böckerna.
 • En kraftansträngning jag vill klara av: Ett marathonlopp eller en sån där hinderbanetävling i team med Tony, vad heter dom?
 • En utmaning jag ska klara: Få en utbildning!
 • Ett äventyr som jag vill vara med om: Att klara sig igenom småbarnstiden med livet, förhållandet och vettet i behåll.
 • Det här vill jag äga: Ett hus. Alltså verkligen äga det, färdigt avbetalt och allt. Vilken frihet!
 • Ett jobb jag vill prova på: Naturfotograf eller vildmarksreporter!
 • Ett mål med min hälsa: Att få känna mig stark igen. Känna att kroppen lyder allt jag ber den om.
 • En person jag vill träffa:
  Cassandra Rhodin. En stor inspiration!
 • En restaurang jag vill äta på:
  Har nog inga särskilda önskemål…
 • En känsla jag vill få känna:
  Känslan av att jag lyckats genomföra något till slut, att få ett avslut på något, känna att jag lyckats uppfostra mina barn till någorlunda snälla, medmänskliga och vettiga individer.
 • Det här vill jag skapa:
  Ett eget företag som jag verkligen brinner för, med ett jobb som möjliggör att jag kan vara hemma med barnen.

  img_0294

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s