Lilla tivolit

*Inlägget innehåller reklam.*

Elmers rum fortsätter ta form. Jag har fortfarande enorm beslutsångest angående vad jag ska ta mig till med en av väggarna. Skulle vilja ha någon färg, tapet eller print… väggarna känns så naket blekvita sen vi hade vattenläcka här och var tvungna att riva ner allt. Innan dess var ena väggen lite aquagrön, och jag var väldigt förtjust vid färgen.
Nu har jag fått upp lite fler tavlor, och tivolitemat håller i sig inne hos Elmer. Här samas salmiakrutor, vackra prints och mycket färg i inredningen för att uppmuntra till lek.
IMG_7997

De senaste Mighettonykomlingarna som för tillfället fått hoppa upp bredvid Dear Lion är inga mindre än Mr William och hans vackra Night Carousel. Dessa två har jag fått från Aveo.fi som rätt nyligen börjat sälja Mrs Mighetto. Här (klick) ser du fler av printsen som finns för tillfället, och de har dessutom kommit ut med en tapet och girlanger. Papperssäcken är från Tellkiddo och hittas här (klick)!

IMG_8004

Det som är så spännande med Mrs Mighetto är att det finns en story bakom varje bild, bakom varje karaktär. Och när du köper ett print får du även med denna story. Printsen trycks på högkvalitativt papper och kommer alltid ut i begränsad upplaga, för att sedan försvinna för gott, om du inte har turen att hitta en gammal favorit second hand.

IMG_8009

Vi förlängde även Elmers säng häromdagen. Tacka vettja förlängningsbitarna från IKEA. Nu ryms Tony bra med honom de gånger han gråter om natten, eller de gånger man behöver ligga bredvid honom för att han ska somna.

IMG_8013

En reaktion till “Lilla tivolit

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s