Till alla er som missade helgstädningen

Om någon stressat över att de inte fått helgstädningen ur världen kan jag med en enda bild trösta er – för det har inte vi heller. Kan inte förstå hur en endaste unge lyckas stöka till det såhär? Jag menar, har han inte ett eget rum att göra det i?!

Hundra gånger har vi försökt säga att han bara får ta en sak till vardagsrummet i gången, alltså bara Cars-bilarna, kökssakerna, kramdjuren osv… Vi har verkligen inte lyckats något vidare, och här hemma går jag i tankar om hemhjälp. Att ens en gång i månaden, eller varannan vecka få det renskrubbat här hemma. Någon som fixar tvätten, städar, dammtorkar, dammsuger och tvättar golven osv.

Ååååh…

IMG_7992
Då igen vet man ju hur det ser ut igen en halvtimme efter att Elmer vaknat, så sist och slutlige skulle det nog bara kännas som att man kastade pärlor åt svinen. 😀

IMG_7988
Skylten (från Aveo) är verkligen klockren! Brukar alltid ha sån beslutsångest om vad jag ska skriva på letter boards. Detta kändes rätt aktuellt. Denna är i princip det första du ser när du kommer in till oss. You were warned…

En reaktion till “Till alla er som missade helgstädningen

  1. Sån klassiker, har också en vision om att leksaker kunde hållas i barnens rum men icke. Jag har gett mig och har numera två stora korgar i vardagsrummet dit barnen får plocka leksakerna på kvällen.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s