Skräddarsydd hudvård på posten

***Inlägg i samarbete med Glamlin***

Förra veckan fick jag hem ett ytterst efterlängtat paket från Bette Box systerföretag, Glamlin. För er som inte vet är Bette Box (före detta Liv Box) en prenumererbar tjänst som varje månad skickar hem ett paket fulladdat med makeup- och hudvårdsnyheter till sina prenumeranter. Jag har varit prenumerant i över två år, och har hittat många spännande favoriter tack vare tjänsten, men framförallt är det så roligt att ha något på posten att se fram emot varje månad – vardagslyxen, ni vet.
(Att prenumerera på produkter av olika slag via nätet har verkligen blivit populärt på senast, har jag märkt:)
IMG_8035
Hursomhelst, Glamlin, som uppkommit genom Bette Box, är en tjänst som erbjuder skräddarsydda paket utifrån kundens behov. Nu tar vi mig som exempel, som tidigare varit extremt noga med hur jag skött huden, och lystrat till hur den mått, men som i dagens läge ser min morgon som ett genombrott om jag lyckats med konststycket att både rengöra och återfukta huden.

Så här funkade det:
Jag gick in på Glamlins hemsida och fick där fylla i en ”skönhetsprofil”. Dvs. jag gjorde en liten analys över hur min hud mådde, hudtyp, hudton, osv.

Det jag också fick fylla i var hudvårdsrutiner, vilka produkter som redan finns i mitt skåp, makeuprutiner m.m. Jag fick också klicka för vilka produkter som fattas mig, samt göra en kort beskrivning av mina behov, det jag skrev var ungefär att
Jag önskar mig produkter som underlättar i vardagen. Som med enkla medel får mig att känna mig fräsch, gärna produkter med flera funktioner, alltså t.ex. CC-krämer, och andra smarta produkter. Det ska också gå relativt snabbt eftersom jag har väldigt begränsat med tid för mig själv om dagarna.

Sen skulle jag klicka i ett av tre alternativ på hur mycket produkterna fick kosta tillsammans.

Kort och gott, produkter för en stressad hemmamamma som gärna skulle känna sig lite vardagsfräsch.

Jag önskade även att produkterna inte skulle vara testade på djur, gärna så naturliga produkter som möjligt, men inget måste där.

Kort efter att jag fyllt i min profil (jag gjorde det mitt i natten) fick jag ett mejl om att en konsult tagit kontakt med mig och att jag kunde välja om jag ville chatta med henne via WhatsApp eller Messenger. Jag körde på Messenger och fick snabbt kontakt med Ida, som utifrån den profil jag fyllt i ställde några frågor, för att göra profilen fullständig.
Jag fick sedan skicka en selfie (inget måste) och sen var det bara att vänta…
________________________________________________________________________________

Några dagar senare hämtade jag ut mitt paket från Citymarkets paketautomat. En vacker rosa box med svart rosett omkring, och bifogat ett personligt brev med info om produkterna som kommit till mig.

IMG_8039

Madara Brightening AHA Peel Mask – En aktiv AHA mask för att peela huden, och ge den en ljus, strålande och slät look och känsla. Masken verkar för att främja hudens förnyelseprocesser, ge en uppljusnande effekt, reducera synligheten av mörka fläckar och fina linjer samt förbereda huden för att absorbera andra hudvårds – och sminkprodukter.
Produkten är dessutom:

  • Vegansk
  • Fri från nötter
  • Med naturliga ingredienser, & godkänd av ECOCERT
  • Glutenfri
  • Inte testat på djur
    Denna tyckte jag direkt om, lätt att använda i duschen då verkningstiden kunde anpassas mellan 5-15 minuter. Huden kändes fräsch och hade fått en helt annan lyster efter första användning!

IMG_8043
Mádara Glow Booster – ett serum på naturliga oljor fullpackat med vitaminer för att hjälpa trött hy att återfå fuktbalansen. Minskar hudirritationer och rodnader i huden och gör huden slät och mjuk med en vacker lyster. Dessutom doftade den ljuvligt!

IMG_8044
Clarins BB Skin Perfecting Cream – Elmer sa direkt ”ketssup” när han såg denna tub, som egentligen är en allt-i-ett produkt som både jämnar ut, återfuktar och ger en naturlig, osminkad finish. Perfekt när man vill fräscha upp sig, och det måste gå snabbt!
Kändes försvinnande skön på huden, som en fuktkräm med andra fina fördelar.

IMG_8051
Till slut, en Crayon Kohl-liner från Clarins. Ida hade valt ut en brun åt mig utifrån min ögonfärg. Brunt lyfter nämligen fram blåa ögon ypperligt. Ha

IMG_8034

Det jag uppskattade massor med tjänsten var att allt gick så otroligt snabbt. Kundservicen var verkligen on point, helt suverän!
Ida, som jag pratade med var väldigt kunnig, och det märktes att hon kunde sin sak, och produkterna jag fick hem återspeglade även detta.

Det allra bästa med Glamlin är det faktum, att tjänsten är helt gratis,
du betalar bara för produkterna du behåller!
(För att göra det så enkelt som möjligt fanns en klisterlapp med returstreckkod bifogat i paketet, helt huippu!)

Så är du som jag, saknar du tid, eller ork för att gå ut och jaga produkter själv,
eller vill du unna dig själv lite vardagslyx,
så rekommenderar jag verkligen att du prövat på Glamlin,
för mig var det helt klart värt det!

Tack Glamlin-teamet för att jag fick testa på er suveräna tjänst!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s