Hon säger bara pappa

Miriam tar det rätt lugnt med talets gåva. Hon ”pratar” massor och har en massa härliga ljud som man lätt lär sig att känna igen. På senast har hon även börjat härma när vi berättar om ”lampan”, ”bilen”, ”bollen” osv. Hon gör även sitt yttersta för att säga ”fammo, mommo, moffa..” men, det finns bara ett ord hon behärskar klockrent, såväl uttal som innebörd, och det är pappa. Mamma har hon inte ens intresse för att lära sig! Visst har jag hört henne säga det någon gång, när hon gnäller också ska upp i famnen, men det blir ett sammanhängande ”mammaammammammammama..”, men inte en gång har hon upprepat det, så att säga, på kommando. Borde jag bli stött? 😬

Extremt fint bandet de har dock, hon och pappa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s