Inför Galan 2016

När jag började blogga igen förra året kände jag att min blogg inte bara bokstavligen skulle utgöra en förändring i mitt liv (jag väntade ju Elmer så en förändring var ju rätt självklar), utan att jag genom den ville utvecklas som en människa. Jag ville lära känna nya människor, ville ge dem en inblick i mitt liv och mina tankar, men jag ville att det skulle vara äkta, inte provocera, inte skriva bara för att skriva, inte försköna. Jag tycker att jag har lyckats och jag är så otroligt glad över att så många velat följa vår resa!

När Galan så ägde rum förra året, och jag satt hemma med min en månad gamla Elmer, kändes det så fel att sitta hemma att jag nästan i sista stund hängde på ändå! Sist och slutligen är jag glad över att jag stannade hemma, men i mitt stilla sinne önskade jag att jag nästa år skulle få en chans till, chansen kom, och nu står vi inför en ny gala! Och den här gången kan jag gå! Har önskat ledigt från jobbet långt på förhand och har börjat kolla på galaklädsel, är till och med lite sugen på att dra med mig Tony också!

Tony lovade mig precis att om jag blir nominerad inom någon av kategorierna följer han med mig som min cavalier, och jag vill ju inget hellre än det, så känner du att du tycker att jag passar in på någon av kategorierna så får du så hemskt gärna gå in och rösta här. (Den snygga logon kommer från samma sida.)

Det enda du behöver göra är att ange din mejladress och ditt namn, och sen är det bara att, med hjälp av adresserna till dina favoritbloggar, nominera till de kategorier du tycker de passar bäst. Du behöver inte nominera en blogg till varje kategori om du inte kommer på kandidater till alla – du nominerar bara till de du vill.

Print

De kategorier jag själv tycker passar in på är såklart Årets Familjeblogg, eller eventuellt Årets Personliga men tycker du jag passar bättre någon annan stans, ska du såklart sätta mig dit! 🙂
Du kanske till och med har ett favoritinlägg och då kan du nominera det i stället i Årets Blogginlägg!
Två av mina favoritinlägg är mina kärleksförklaringar till Tony, det första inlägget är skrivet förra året och har blivit läst över 4000 gånger av unika läsare(!!!), det andra skrevs rätt nyligen, och har blivit läst över 1500 gånger av unika läsare, det gör mig stolt – stolt över att kärleken intresserar så många. Några andra favoritinlägg har jag listade här nedan:

Att inte älska sitt barn från första stund
Amningsångesten som kanske alltid kommer finnas kvar
Starkast i världen och skörast på jorden
Babybubblan som sprack
Ensamheten

Inser ju att jag fiskar lite, men vet ni, jag tycker det är okej, för jag tycker att det är upp till var och en att välja om man röstar eller ej, men att människor ibland kan behöva en liten push, och lite vägledning till hur man gör. Idag är vi lite bekväma av oss, men nu har jag också röstat, för jag ville verkligen se till att mina favoriter är med bland de nominerade! 🙂

En reaktion till “Inför Galan 2016

  1. Så bra skrivet! Jag tycker som du att du också passar bra in på familjeblogg 🙂 men det är ju så svårt att välja sig för just en blogg i varje kategori. Sen tycker jag att du också skulle förtjäna en nominering i årets blogginlägg. Hoppas du blir nominerad i nån kategori! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s